pondělí 17. prosince 2018

OBŘAD S VÝHLEDEM

Obřad na radnici nebo na zámečku je už téměř zastaralá záležitost. S mnoha dalšími možnostmi nejen radnic, ale také "obřadů na oko" (kdy Vás třeba oddá kamarád) se otevírají také možnosti toho, kde mít obřad. 

Tím pádem je možné mít obřad úplně kdekoliv. Asi už jste slyšeli o svatbách pod vodou, ve vzduchu nebo kdekoliv jinde. Dnes se ale zaměříme na něco více přízemního, a to jsou obřady s nádherným výhledem. 

Obřady s výhledem na hory vypadají naprosto kouzelně. Bohužel u nás tolik takových míst pravděpodobně nenajdete, ale pokud po něčem takovém opravdu toužíte, věřím, že na Slovensku nebo v Rakousku najdete takovýchto míst několik desítek. Podobná místa také určitě najdete v českých horách.

obřad s výhledem do hor
foto Pinterest

Co je potřeba si u tohoto obřadu pohlídat jsou určitě povětrnostní podmínky. Může foukat silný vítr a rozfoukat Vám nejen výzdobu, ale nemusí být ani vůbec nic slyšet. 

obřad s výhledem do hor
foto Pinterest

Další náderhnou scenerií, která může doprovázet Váš obřad, je voda. Ať už nekončná rovná vodní plocha, nebo zurčící potok s malým jezírkem a nebo vodopád, každá z těchto variant má něco do sebe. V Česku najdete mnoho rybíků, přehrad a horských řek, které mohou stát kulisou Vašemu obřadu. 

obřad s výhledem na jezero
foto Pinterest

Na co je potřeba dát si zase pozor je hlasitost vody. Hučící potok může nepříjemně rušit obřad, stejně tak jako to, že voda nese jakýkoliv zvuk, a tím pádem Vás může rušit silnice naproti. 

foto Pinterest

V Česku asi nejtradičnější a také nejjednodušeji dosažitelný je obřad na poli. Lány pole v pozadí a jemně vlnící se krajina nabízí překrásné výhledy do krajiny a působí tak opravdu skvostně. Navíc, rovná pole zjednodušují rozmístění židlí a pohyb hostů. 

obřad s výhledem do polí
foto Pinterest

Při této variantě je zase potřeba si dát pozor na hluk a vítr, které mohou obřad kazit. Zároveň u všech variant je potřeba počítat s takzvaně mokrou variantou, tedy tím, že bude pršet. 

obřad s výhledem do polí a do dálky
foto Pinterest

Co si myslíte o obřadech v otevřených prostorech s výhledem? Chtěli byste takový nebo se raději kloníte k tradičnějším variantám?

Obřad s výhledem k uložení na Pinterest: 



Štítky:

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka