čtvrtek 20. prosince 2018

5 ZAČÍNAJÍCÍCH SVATEBNÍCH FOTOGRAFŮ, KTERÉ BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT

Vybrat fotografa na svatbu může být snad až neřešitelný oříšek. Pokud najdete skvělého fotografa, obyvkle už mají rok dopředu plno. Každý rok se ale vyrojí mnoho nových, mladých a začínajících fotografů, kteří nemají ještě takové publikum, ale určitě si zalouží Vaši pozornost. 

Vybrala jsem tedy pět fotografů, které znám nebo jsem v poslední době našla na instagramu. Jejich tvorba je naprosto parádní, ale jejich publikum je zatím menší – pod 500 followers. Věřím, že pokud oslovíte jakéhokoliv z těchto fotografů, určitě nešáhente vedle. Každopádně nezapomeňte se s Vámi osloveným fotografem sejít nebo si alespoň zavolat, abyste se ujistili, že k sobě sedíte i osobnostně – přecijen s Vámi bude trávit úplně celý den a dáváte mu za úkol zvěčnit Vaši svatbu.

OkaMžiky 

Monča je můj absolutně nejoblíbenější začínající fotograf. Strašně jsem si přála, aby fotila naši svatbu, bohužel ale už měla plno. Její fotky jsou plné lásky, štěstí, krásných okamžiků a nádherného světla. 


Začínající fotografové – fotografka Monika Vejmělková (OkaMžiky)
foto OkaMžiky

Jan Šedivý

V Honzově portfoliu najdete především reportážní fotky. Umí krásně zachytit každý moment a díky němu budete na svatbu zajisté dlouho vzpomínat. V jeho portfoliu naleznete hodně černobílých fotek, které vypadají skvěle, ale ne každému se líbí. 


začínající fotografové - fotograf Jan Šedivý
foto Jan Šedivý

Lovejoyers

Tento pár fotografů sám o sobě vyzařuje neuvěřitelnou auru – jak sami o sobě píší, jeden z nich má smysl pro detail a druhý zase vyhledává energické momenty. Díky tomu, že pracují jako pár, dokaží zachytit mnohem více. 


začínající fotografové – Lovejoyers
foto Lovejoyers

Markéta Zelenková

Fotky Markéty jsou naprosto skvělé. Zachycuje momenty, za kterými se budou svatebčané rádi ohlížet a zajisté budou mít velkou radost z toho, že je mají takto zvěčněné. Její tvorba je především světlejší, což dodává svatebnímu dni krásné kouzlo.


začínající fotografové – fotograf Markéta Zelenková
foto Markéta Zelenková

Cvaknutě

Lenka dělá jak portrétní, tak reportážní svatební fotografie, a na její tvorbě to jde hodně vidět. Buďto její páry umí skvělé pózovat a nebo ona skvěle navádět, a já předpokládám, že je to to druhé.

Instagram – Cvaknutě

začínající fotografové – fotografka Lenka (Cvaknutě)
foto Cvaknutě

A jací jsou Vaši oblíbení svatební fotografové? Bylo těžké nějakého najít nebo jste měli jasno už od první chvíle?

5 začínajících fotografů, které si nesmíte nechat ujít k uložení na Pinterest: 



Štítky:

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka